×
Home Livescore

Anco Jansen ergert zich aan Memphis Depay bij Oranje

Anco Jansen ergert zich aan Memphis Depay bij Oranje
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 06:32 uur

Tijdens de recente wedstrijd tegen Roemenië (0-3) heeft Anco Jansen zijn frustratie geuit over het spel van Memphis Depay. De voormalige aanvaller is van mening dat de spits van het Nederlands elftal niet aan de verwachtingen voldoet en heeft openlijk gepleit voor een wissel. Jansen, die zelf bekend staat om zijn scherpe inzichten in het voetbal, benadrukte dat Depay meer moet leveren om het team te helpen bij het behalen van overwinningen.

De kritiek van Jansen op Depay heeft voor de nodige opschudding gezorgd binnen de Nederlandse voetbalwereld. Terwijl sommigen het eens zijn met zijn standpunt en vinden dat er veranderingen nodig zijn in de opstelling, zijn anderen van mening dat Depay nog steeds van waarde is voor het team en dat zijn potentieel nog niet volledig benut is. De discussie over de prestaties van Depay zal ongetwijfeld voortduren in de aanloop naar de volgende interland.

Depay zelf heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van Jansen, maar het is duidelijk dat de druk op hem toeneemt om zijn spel te verbeteren en zijn critici het zwijgen op te leggen. Als een van de sleutelspelers van het Nederlands elftal zal Depay moeten laten zien dat hij in staat is om zijn stempel te drukken op belangrijke wedstrijden en zijn waarde voor het team te bewijzen.