×
Home Livescore

Bayern München bijna zeker van João Palhinha transfer

Bayern München bijna zeker van João Palhinha transfer
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 13:08 uur

Bayern München lijkt de Portugese middenvelder João Palhinha bijna binnen te hebben. Volgens bronnen is er woensdag een akkoord bereikt over de transfersom en zijn nu ook de laatste details afgerond, zo meldt de Duitse krant BILD. De medische keuring is het enige wat nog moet gebeuren voordat de deal definitief is.

Palhinha, die momenteel speelt voor Sporting Lissabon, staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om het spel te verdelen op het middenveld. Bayern München ziet in hem een waardevolle toevoeging aan hun team en is vastbesloten om de transfer af te ronden.

De supporters van Bayern München zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke komst van Palhinha, die al indruk heeft gemaakt met zijn prestaties in de Portugese competitie. Als de medische keuring positief uitvalt, kan de officiële aankondiging van zijn transfer naar de Duitse club snel volgen. Bayern München lijkt dus op het punt te staan om een belangrijke versterking binnen te halen voor het komende seizoen.