×
Home Livescore

Ryan Flamingo op randje van overstap naar PSV

Ryan Flamingo op randje van overstap naar PSV
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 17:48 uur

Het lijkt erop dat PSV niet stilzit op de transfermarkt, want naast de mogelijke komst van Couhaib Driouech, staat ook Ryan Flamingo op het punt om zich bij de Eindhovense club aan te sluiten. Volgens bronnen van Voetbal International bevindt de verdediger en middenvelder van FC Utrecht zich al bijna in de PSV-selectie, met slechts één voet buiten de deur van zijn huidige club.

Flamingo, die bekend staat om zijn veelzijdigheid op het veld, lijkt een waardevolle aanwinst te worden voor PSV. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan hij een belangrijke rol gaan spelen in de plannen van trainer Roger Schmidt. De onderhandelingen tussen de clubs zijn naar verluidt in een vergevorderd stadium, waardoor een transfer van Flamingo naar PSV steeds waarschijnlijker lijkt te worden.

De supporters van PSV zullen ongetwijfeld uitkijken naar de officiële bevestiging van de komst van Ryan Flamingo. Met zijn potentie en toegevoegde waarde voor het team, zou hij weleens een van de smaakmakers van het nieuwe seizoen kunnen worden. Blijf op de hoogte van het laatste transfernieuws rondom PSV en Flamingo via Voetbal International en de officiële kanalen van de club.