×
Home Livescore

Maurice Steijn wijst Go Ahead Eagles af als trainer

Maurice Steijn wijst Go Ahead Eagles af als trainer
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 18:16 uur

In een verrassende wending in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer heeft Maurice Steijn besloten om niet in te gaan op het aanbod van Go Ahead Eagles om René Hake op te volgen. De voormalige Ajax-trainer stond hoog op het lijstje van de club uit Deventer, maar heeft ervoor gekozen om de uitdaging niet aan te gaan. Het nieuws werd bekendgemaakt door het Algemeen Dagblad.

Met de afwijzing van Steijn staat Go Ahead Eagles voor een nieuwe uitdaging in de zoektocht naar een geschikte kandidaat om de leiding over het team op zich te nemen. De club zal nu verder moeten kijken naar andere opties om de vacante positie in te vullen en een trainer te vinden die past bij de ambities en doelstellingen van de club.

De beslissing van Steijn om het aanbod van Go Ahead Eagles af te wijzen, komt als een verrassing voor velen in de voetbalwereld. De oud-trainer van Ajax stond bekend om zijn ervaring en kwaliteiten, waardoor hij als een van de belangrijkste kandidaten werd beschouwd. Het is nog onduidelijk wat de redenen zijn achter zijn besluit en wie nu in beeld komt als potentiële opvolger van René Hake bij de club uit Deventer.