×
Home Livescore

Blind zwijgt over Demiral's omstreden juichgedrag tegen Oranje.

Blind zwijgt over Demiral's omstreden juichgedrag tegen Oranje.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 19:08 uur

Tijdens de persconferentie op donderdag werd Daley Blind geconfronteerd met vragen over de opmerkelijke situatie rondom Merih Demiral. De Turkse verdediger, die binnenkort tegen Oranje zal spelen in de kwartfinale, heeft mogelijk voor opschudding gezorgd door een controversiële juichactie. Blind, echter, koos ervoor om niet dieper op dit onderwerp in te gaan en hield zijn reactie neutraal.

Demiral's juichgedrag na een recente overwinning heeft de gemoederen flink beziggehouden. De beelden van zijn opvallende viering gingen al snel viraal op sociale media en riepen zowel bewondering als verontwaardiging op. De vraag die velen bezighoudt is of deze actie een bewuste provocatie was richting het Nederlandse elftal, of slechts een spontane uiting van vreugde.

Met de aanstaande ontmoeting tussen Nederland en Turkije in het vooruitzicht, groeit de spanning rondom het duel. De confrontatie op het veld belooft nu al een beladen en emotioneel geladen strijd te worden, waarbij de acties en reacties van spelers zoals Demiral en Blind nauwlettend in de gaten zullen worden gehouden. Het is duidelijk dat de kwartfinale niet alleen op sportief vlak, maar ook op mentaal en emotioneel gebied een interessante en uitdagende wedstrijd zal worden.