×
Home Livescore

Mbappé en Deschamps vol verwachting naar EK-kwartfinale tegen Portugal

Mbappé en Deschamps vol verwachting naar EK-kwartfinale tegen Portugal
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 20:08 uur

In de aanloop naar de langverwachte kwartfinale van het EK tussen Frankrijk en Portugal, hebben zowel bondscoach Didier Deschamps als sterspeler Kylian Mbappé hun opwinding geuit over het aankomende duel. Voor Mbappé in het bijzonder belooft deze wedstrijd een speciale betekenis te hebben, aangezien hij recht tegenover zijn jeugdidool Cristiano Ronaldo zal staan.

Deschamps, die bekend staat om zijn tactische meesterschap, heeft vol vertrouwen verklaard dat zijn team klaar is om de uitdaging aan te gaan tegen het sterke Portugese elftal. Met een mix van ervaren spelers en jong talent, gelooft de Franse coach dat zijn ploeg de kwaliteiten heeft om de overwinning binnen te halen en door te stoten naar de halve finale van het toernooi.

Voor Mbappé, de jonge sensatie die alom wordt geprezen om zijn snelheid en doelgerichtheid, is het duel met Portugal extra speciaal vanwege de confrontatie met Ronaldo. De Franse superster heeft altijd opgekeken naar de Portugese legende en ziet het als een eer om tegen hem te spelen op het Europese podium. Met zijn ongeëvenaarde talent en vastberadenheid, zal Mbappé ongetwijfeld alles geven om zijn idool te overtreffen en zijn land naar de overwinning te leiden in deze cruciale wedstrijd.