×
Home Livescore

Ajax verlengt contract Rico Speksnijder met één seizoen

Ajax verlengt contract Rico Speksnijder met één seizoen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 21:08 uur

Ajax heeft besloten om de talentvolle aanvaller Rico Speksnijder langer aan zich te binden. Het contract van de speler bij Jong Ajax is met één seizoen verlengd, waardoor hij ook komend seizoen in het rood-witte shirt van de Amsterdamse club te bewonderen zal zijn. Speksnijder, die over een aflopend contract beschikte, heeft met zijn prestaties laten zien dat hij een waardevolle toevoeging is aan de selectie.

De 21-jarige aanvaller heeft zich dit seizoen laten gelden met zijn doelpunten en assists, waardoor hij de aandacht van de technische staf heeft weten te trekken. Ajax ziet potentie in Speksnijder en heeft daarom besloten om hem nog een jaar langer aan zich te binden. De jonge speler krijgt zo de kans om zich verder te ontwikkelen en zijn talent te laten zien op het hoogste niveau.

Speksnijder zelf is verheugd met de contractverlenging en kijkt uit naar het komende seizoen bij Ajax. Hij is vastberaden om zijn goede vorm voort te zetten en een belangrijke rol te spelen in het team. De aanvaller is dankbaar voor het vertrouwen dat de club in hem heeft en zal er alles aan doen om dat vertrouwen terug te betalen op het veld. Ajax-fans kunnen zich dus opmaken voor nog een seizoen vol actie en doelpunten van Rico Speksnijder.