×
Home Livescore

Pierre van Hooijdonk: Turkije zal Demiral missen tegen Oranje

Pierre van Hooijdonk: Turkije zal Demiral missen tegen Oranje
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 22:56 uur

Voormalig Nederlands international Pierre van Hooijdonk heeft zijn mening gegeven over de afwezigheid van Merih Demiral bij het Turkse nationale elftal in de aanstaande wedstrijd tegen Oranje. Van Hooijdonk, die bekend staat om zijn scherpe analyses, is van mening dat Turkije de verdediger zal missen in het duel tegen Nederland. De oud-voetballer prijst Demiral als 'een goede speler' en omschrijft hem als 'echt een man' op het veld.

Met zijn jarenlange ervaring in het internationale voetbal, weet Van Hooijdonk als geen ander hoe belangrijk een solide verdediger kan zijn voor een team. Hij benadrukt dat Demiral een waardevolle toevoeging is aan het Turkse elftal en dat zijn afwezigheid een gemis zal zijn voor de ploeg. De voormalige spits is ervan overtuigd dat de Nederlandse aanvallers het wel eens een stuk lastiger kunnen krijgen zonder de aanwezigheid van de sterke verdediger in de Turkse defensie.

Als kenner van het spelletje kijkt Van Hooijdonk reikhalzend uit naar het duel tussen Nederland en Turkije en is benieuwd hoe beide teams zullen presteren zonder Demiral in de gelederen. Met zijn scherpe blik en ongezouten mening blijft de oud-voetballer een graag geziene gast in de voetbalwereld, waar zijn analyses altijd voor de nodige discussie en opwinding zorgen.