×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz twijfelt over Rinus Michels Award winst

Peter Bosz twijfelt over Rinus Michels Award winst
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 23:08 uur

Peter Bosz, de coach van PSV, heeft met vreugde gereageerd op het winnen van de prestigieuze Rinus Michels Award. De ervaren trainer is echter bescheiden en twijfelt of hij de prijs wel echt verdiend heeft. Bosz erkent dat het een eer is om deze erkenning te ontvangen, maar blijft nederig over zijn prestaties als coach.

Naast zijn eigen bescheidenheid, deelt Bosz ook de lof met twee van zijn collega's die volgens hem ook uitstekend werk hebben geleverd. De coach benadrukt het belang van teamwork en samenwerking in de sportwereld en is dankbaar voor de steun van zijn mede-coaches.

Tijdens zijn reactie op de prijsuitreiking sprak Bosz zich ook uit over twee opkomende talenten in het Nederlandse voetbal, Jerdy Schouten en Joey Veerman. De coach prees hun talent en potentieel, en benadrukte het belang van het ondersteunen en ontwikkelen van jonge spelers in de competitie.

Al met al is Peter Bosz dankbaar voor de erkenning van zijn werk met PSV, maar blijft hij bescheiden en gericht op het blijven verbeteren en ontwikkelen van zowel zichzelf als zijn team.