×
Home Nieuws Livescore

Turkse bond ontkent schorsing Merih Demiral voor duel.

Turkse bond ontkent schorsing Merih Demiral voor duel.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 23:16 uur

De voetbalbond van Turkije heeft de berichtgeving over de schorsing van Merih Demiral ontkracht. Volgens BILD zou de verdediger niet mogen spelen tegen het Nederlands elftal, maar de Turkse bond beweert dat dit niet klopt. Er heerst dus verwarring over de speelgerechtigheid van Demiral voor de aankomende wedstrijd.

De situatie rondom de schorsing van Demiral blijft onduidelijk, aangezien er tegenstrijdige berichten circuleren. BILD meldde eerder dat de stopper niet in actie zou mogen komen tegen Oranje, maar de Turkse voetbalbond spreekt dit tegen. Het is nog onduidelijk wat de exacte reden is achter deze tegenstrijdige berichtgeving en of Demiral daadwerkelijk speelgerechtigd is voor de confrontatie met Nederland.

De verwarring omtrent de schorsing van Merih Demiral zorgt voor onzekerheid in aanloop naar het duel tussen Turkije en Nederland. Met de tegenstrijdige berichtgeving van BILD en de Turkse voetbalbond is het vooralsnog onduidelijk of de verdediger wel of niet mag deelnemen aan de wedstrijd. Fans en media zullen gespannen afwachten op verdere updates over de situatie rondom Demiral en zijn speelgerechtigheid voor het cruciale duel.