×
Home Livescore

PSV strijdt om handtekening talentvolle verdediger Monamay

PSV strijdt om handtekening talentvolle verdediger Monamay
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 23:48 uur

PSV strijdt nog steeds mee in de race om de handtekening van de veelbelovende verdediger Madi Monamay. Volgens berichtgeving van het Eindhovens Dagblad is de landskampioen vastberaden om de talentvolle speler over te nemen van Bayer Leverkusen. De club zet alles op alles om Monamay aan te trekken, maar staat niet alleen in de strijd. Ook RSC Anderlecht, Club Brugge en KRC Genk tonen interesse in de verdediger.

De Eindhovense club is vastbesloten om Monamay naar Nederland te halen en voert intensieve gesprekken met de speler en zijn management. De concurrentie vanuit België maakt de strijd om de handtekening van de verdediger echter extra spannend. PSV zal alles uit de kast moeten halen om de andere geïnteresseerde clubs af te troeven en Monamay te overtuigen voor een overstap naar de Eredivisie te kiezen.

De transfermarkt is in volle gang en de strijd om talentvolle spelers zoals Monamay is hevig. PSV hoopt met de mogelijke komst van de verdediger de selectie te versterken en zich klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. De fans van de club kijken reikhalzend uit naar de ontwikkelingen rondom deze transfer en hopen dat PSV erin slaagt om Monamay aan zich te binden voor de start van de competitie.