×
Home Livescore

Ryan Babel tipt Baris Yilmaz als Ajax-versterking na Oranje-duel.

Ryan Babel tipt Baris Yilmaz als Ajax-versterking na Oranje-duel.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 07:32 uur

Voormalig Nederlands international Ryan Babel heeft tijdens de wedstrijd tegen het nationale team van Turkije een speler gespot die volgens hem een waardevolle aanwinst zou kunnen zijn voor Ajax. De speler in kwestie is aanvaller Baris Yilmaz, momenteel actief bij Galatasaray. Babel, die zelf voor zowel Ajax als het Nederlands elftal heeft gespeeld, ziet potentie in Yilmaz en gelooft dat hij een goede toevoeging zou zijn voor de Amsterdamse club.

Tijdens de ontmoeting tussen Nederland en Turkije viel Yilmaz op met zijn spel en prestaties, wat de aandacht trok van Babel. De ervaren voetballer is van mening dat de kwaliteiten van Yilmaz goed zouden passen binnen het spelconcept van Ajax. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zou Yilmaz een interessante optie kunnen zijn voor de Eredivisieclub.

Ajax staat bekend om het aantrekken van jong talent en het ontwikkelen van spelers tot toekomstige sterren. De suggestie van Babel om Yilmaz in de gaten te houden als mogelijke versterking, kan dan ook op enthousiasme rekenen bij supporters en volgers van de club. Of de Amsterdamse club daadwerkelijk stappen zal ondernemen om Yilmaz aan te trekken, zal de komende tijd moeten blijken.