×
Home Livescore

Manchester United strikt Nederlandse keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar

Manchester United strikt Nederlandse keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 07:56 uur

Manchester United heeft wederom een Nederlandse toevoeging aan hun team binnengehaald. Na het verlengen van het contract van Erik ten Hag en de aanstaande komst van assistenten Ruud van Nistelrooij en René Hake, is nu ook keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar aan boord. De Engelse topclub lijkt steeds meer een Oranje tintje te krijgen met deze recente aanwinsten.

Jelle ten Rouwelaar, voormalig doelman van onder andere NAC Breda en FC Emmen, brengt een schat aan ervaring met zich mee naar Manchester United. Als keeperstrainer zal hij zich gaan richten op het verder ontwikkelen van de keepers van de club, waaronder de talentvolle Dean Henderson en David de Gea. Met zijn kennis en expertise hoopt ten Rouwelaar bij te dragen aan het succes van de ploeg onder leiding van Erik ten Hag.

De komst van Jelle ten Rouwelaar naar Manchester United markeert een nieuwe stap in de Nederlandse invloed binnen de club. Met een sterke Nederlandse kern in de technische staf, lijkt de club een duidelijke koers te varen richting succes. Fans van zowel Manchester United als het Nederlandse voetbal zullen ongetwijfeld uitkijken naar de impact die deze versterkingen zullen hebben op het spel en de prestaties van de ploeg in de toekomst.