×
Home Livescore

Kylian Mbappé mist Paul Pogba in nationaal elftal

Kylian Mbappé mist Paul Pogba in nationaal elftal
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 08:32 uur

Kylian Mbappé heeft tijdens een persconferentie voorafgaand aan de kwartfinale van het EK tegen Portugal laten weten dat hij het missen van Paul Pogba aan zijn zijde in het Franse nationale elftal voelt. De aanvaller geeft aan dat hij de aanwezigheid en samenwerking met Pogba waardeert en dat zijn afwezigheid een verschil maakt in het team. Mbappé benadrukt het belang van een sterke samenwerking en chemie tussen spelers om succesvol te zijn op het veld.

Hoewel de speelwijze van Frankrijk de nodige kritiek heeft ontvangen, verdedigt Mbappé het team en de tactiek die ze hanteren. De jonge sterspeler is van mening dat de kritiek niet volledig terecht is en gelooft in de kracht en potentie van het Franse elftal. Mbappé benadrukt dat het team hard werkt en vastberaden is om te presteren op het hoogste niveau, ondanks de externe kritiek die ze ontvangen.

Met de kwartfinale tegen Portugal in het vooruitzicht, kijkt Mbappé vol vertrouwen naar de uitdaging die voor hen ligt. Hij is vastbesloten om alles te geven en samen met zijn teamgenoten te strijden voor een plek in de halve finale van het EK. Mbappé blijft optimistisch over de kansen van Frankrijk en is vastberaden om te laten zien wat ze als team kunnen bereiken, zelfs zonder de aanwezigheid van Paul Pogba op het veld.