×
Home Nieuws Livescore

Benfica wijst bod van 70 miljoen op João Neves af

Benfica wijst bod van 70 miljoen op João Neves af
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 08:40 uur

Manchester United heeft een poging gewaagd om João Neves weg te kapen bij Benfica, maar het Portugese sportmedium Correio da Manha onthult dat het bod van ongeveer 70 miljoen euro resoluut werd afgewezen. De talentvolle speler blijft voorlopig dus trouw aan zijn huidige club, ondanks de interesse van de Engelse grootmacht.

Niet alleen Manchester United toonde interesse in Neves, ook Paris Saint-Germain hengelde naar zijn diensten. Echter, ook de Franse club lijkt voorlopig achter het net te vissen. Benfica lijkt vastberaden om hun sterspeler te behouden en zal niet zomaar toegeven aan de druk van buitenaf.

João Neves, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, is een belangrijke speler voor Benfica en heeft al vele harten van voetbalfans veroverd. Zijn toekomst blijft echter onzeker, aangezien de geruchten over mogelijke transfers blijven circuleren. Het is afwachten hoe dit verhaal zich verder zal ontwikkelen en of er nog meer clubs zullen proberen om Neves binnen te halen.