×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag verlengt contract bij United, salaris daalt

Ten Hag verlengt contract bij United, salaris daalt
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 09:16 uur

Trainer Erik ten Hag heeft zijn contract bij Manchester United met een jaar verlengd, maar dit gaat gepaard met een salarisverlaging. De beslissing om zijn salaris te verlagen komt voort uit de teleurstellende resultaten van het afgelopen seizoen, waarin de club er niet in slaagde om zich te kwalificeren voor de Champions League.

Ondanks de contractverlenging lijkt Ten Hag dus financieel gezien een stap terug te moeten doen. De clubleiding van Manchester United heeft naar verluidt besloten om het salaris van de trainer te verlagen vanwege de gemiste kans op Champions League-voetbal. Dit is een duidelijk signaal dat prestaties en resultaten van groot belang zijn binnen de club.

Erik ten Hag zal nu moeten bewijzen dat hij in staat is om Manchester United weer naar de top te leiden en de club terug te brengen naar het hoogste Europese podium. Met de salarisverlaging als motivatie zal de trainer ongetwijfeld extra gedreven zijn om het komende seizoen succes te behalen en de club weer op de kaart te zetten.