×
Home Nieuws Livescore

Ajax onthult nieuw thuisshirt voor aankomend voetbalseizoen

Ajax onthult nieuw thuisshirt voor aankomend voetbalseizoen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 10:32 uur

Ajax heeft vol trots het gloednieuwe thuisshirt voor het aankomende seizoen onthuld. De Amsterdamse club zal wederom schitteren in de iconische wit-rood-witte kleuren, maar dit keer met een frisse twist. In samenwerking met sportmerk Adidas heeft Ajax een uniek en eigentijds ontwerp gecreëerd dat de fans ongetwijfeld zal bekoren.

Het nieuwe thuisshirt van Ajax straalt niet alleen traditie en klasse uit, maar weerspiegelt ook de moderne stijl en innovatie waar de club voor staat. Met subtiele details en hoogwaardige materialen belooft dit shirt niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten te schitteren. De fans kunnen zich verheugen op het dragen van dit prachtige tenue en het ondersteunen van hun geliefde club in stijl.

De samenwerking tussen Ajax en Adidas heeft opnieuw geleid tot een meesterwerk op het gebied van sportkleding. Het nieuwe thuisshirt belichaamt de rijke geschiedenis en de toekomstgerichte visie van de club, en zal ongetwijfeld een must-have item worden voor supporters wereldwijd. Ajax-fans kunnen niet wachten om dit unieke shirt te bemachtigen en zich te hullen in de trots van Amsterdam.