×
Home Nieuws Livescore

Hedwiges Maduro pleit voor Brian Brobbey in Oranje

Hedwiges Maduro pleit voor Brian Brobbey in Oranje
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 11:16 uur

Voormalig profvoetballer Hedwiges Maduro pleit ervoor dat de talentvolle Brian Brobbey een kans verdient in het Nederlands elftal onder leiding van bondscoach Ronald Koeman. Maduro, die zijn carrière doorbracht bij clubs als Ajax, Valencia en Sevilla, deelde zijn mening tijdens een interview in Het EK Sportpaleis. De voormalige verdediger is van mening dat de jonge aanvaller de potentie heeft om een waardevolle toevoeging te zijn voor Oranje.

Naast Brobbey sprak Maduro ook lovende woorden over Steven Bergwijn. De aanvaller, die momenteel uitkomt voor Tottenham Hotspur, kan volgens Maduro eveneens op positieve feedback rekenen. Bergwijn, die al ervaring heeft opgedaan in het Nederlands elftal, wordt geprezen om zijn kwaliteiten en potentieel om een belangrijke rol te spelen in het nationale team.

Met zijn ervaring als voetballer en zijn scherpe inzicht in het spel, hoopt Maduro dat zijn aanbevelingen serieus worden genomen door bondscoach Koeman. De voormalige international gelooft sterk in de talenten van zowel Brobbey als Bergwijn en is ervan overtuigd dat zij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het succes van Oranje. Nu is het aan Koeman om te beslissen of hij gehoor geeft aan Maduro's advies en deze veelbelovende spelers een kans geeft om zich te bewijzen op het hoogste niveau.