×
Home Nieuws Livescore

Arne Slot debuteert bij Liverpool: Klopp, Van Dijk, visie

Arne Slot debuteert bij Liverpool: Klopp, Van Dijk, visie
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 12:48 uur

Nieuwe coach Arne Slot heeft zijn entree gemaakt bij Liverpool met een spraakmakende persconferentie. De Nederlandse trainer deelde zijn gedachten met de Britse media over zijn voorganger Jürgen Klopp, sterspeler Virgil van Dijk en zijn plannen voor het aankomende seizoen.

Slot, die eerder succesvol was bij AZ Alkmaar, sprak vol lof over Klopp en prees de erfenis die de Duitse coach heeft achtergelaten bij de club. "Jürgen heeft fantastisch werk verricht en ik heb enorm veel respect voor hem. Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op zijn nalatenschap en mijn eigen stempel te drukken op dit geweldige team," verklaarde Slot.

De kersverse Liverpool-trainer liet ook weten verheugd te zijn om samen te werken met Oranje-captain Virgil van Dijk. "Virgil is een van de beste verdedigers ter wereld en ik ben dankbaar dat ik de kans krijg om met hem te werken. Zijn leiderschap en kwaliteiten zullen van onschatbare waarde zijn voor het team," aldus Slot.

Wat betreft zijn visie voor het komende seizoen, benadrukte Slot het belang van aanvallend en attractief voetbal. "Ik geloof in een aanvallende speelstijl waarbij we onze tegenstanders onder druk zetten en kansen creëren. Mijn doel is om de fans te vermaken en successen te behalen," verklaarde de ambitieuze coach.

Met Slot aan het roer belooft het een boeiend seizoen te worden voor Liverpool, waarbij de fans reikhalzend uitkijken naar wat de Nederlandse trainer kan bereiken met het team.