×
Home Livescore

Farioli leidt Ajax in oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle.

Farioli leidt Ajax in oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 13:56 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli zal vrijdag zijn team voor het eerst het veld op sturen voor een oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle. De Amsterdamse club zal het opnemen tegen PEC Zwolle, waarbij spelers zoals Chuba Akpom, Jakov Medic en jeugdspeler Dies Janse in actie zullen komen. Voor Farioli is dit een belangrijke gelegenheid om zijn spelers in actie te zien en om te experimenteren met verschillende opstellingen en tactieken.

De oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle zal een goede test zijn voor Ajax, aangezien het team zich voorbereidt op het nieuwe seizoen. Met spelers als Akpom, Medic en Janse in de gelederen, zal Farioli de kans krijgen om te zien hoe zijn team presteert tegen een Eredivisie tegenstander. De wedstrijd zal ook een uitgelezen kans zijn voor de jeugdspeler Janse om zich te laten zien en zijn talent te tonen aan de trainer en het publiek.

Voor Ajax-fans zal het interessant zijn om te zien hoe Farioli zijn team zal laten spelen en welke spelers zich zullen onderscheiden tijdens de oefenwedstrijd. Met de start van het nieuwe seizoen in zicht, zal deze wedstrijd een indicatie geven van de vorm en het potentieel van het team. De oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle belooft een spannende en boeiende confrontatie te worden tussen twee Eredivisie clubs die zich voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen.