×
Home Nieuws Livescore

NEC haalt talentvolle aanvaller Başar Önal binnen

NEC haalt talentvolle aanvaller Başar Önal binnen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 14:32 uur

NEC heeft haar aanvalslinie versterkt met de talentvolle Başar Önal. De negentienjarige aanvaller maakt de overstap van De Graafschap naar Nijmegen en heeft een contract getekend dat hem tot medio 2028 aan de club verbindt. De Nijmegenaren zijn verheugd met de komst van Önal en zien in hem een veelbelovende toevoeging aan het team.

Met zijn jeugdige leeftijd en aanvallende kwaliteiten belooft Başar Önal een waardevolle aanwinst te zijn voor NEC. De club heeft via haar officiële kanalen bevestigd dat de jonge speler klaar is om zijn talent te tonen in het rood-groene shirt. Önal zelf kijkt ernaar uit om zich verder te ontwikkelen bij NEC en zijn steentje bij te dragen aan de sportieve ambities van de club.

De transfer van Başar Önal markeert een belangrijke stap in zijn carrière en biedt hem de kans om zich op een hoger niveau te bewijzen. NEC heeft met het vastleggen van de talentvolle aanvaller een veelbelovende investering gedaan in de toekomst van het team. De supporters van de club kunnen zich verheugen op de komst van Önal en hopen op mooie doelpunten en successen met hem in de gelederen.