×
Home Livescore

Arne Slot debuteert bij Liverpool met EK vooruitblik

Arne Slot debuteert bij Liverpool met EK vooruitblik
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 14:56 uur

Nieuwe Liverpool-manager Arne Slot heeft zijn debuut gemaakt voor de Britse pers tijdens een persconferentie op vrijdag. De voormalige AZ-coach sprak over zijn enthousiasme om aan de slag te gaan bij de Engelse topclub en keek vooruit naar het komende EK, waar zijn landgenoten Virgil van Dijk en Cody Gakpo zullen schitteren.

Slot, die onlangs werd aangesteld als opvolger van Jürgen Klopp, benadrukte het belang van een goede relatie met de media en beloofde open en transparant te zijn in zijn communicatie. Hij prees de kwaliteiten van Van Dijk en Gakpo en sprak vol vertrouwen over hun bijdrage aan het Nederlandse nationale team tijdens het aankomende Europese kampioenschap.

De Nederlandse coach, die bekend staat om zijn tactische vernuft en aanvallende speelstijl, kijkt ernaar uit om zijn stempel te drukken op Liverpool en hoopt successen te behalen met de club. Slot benadrukte dat hij de uitdaging met volle overtuiging aangaat en vastbesloten is om de verwachtingen van de fans waar te maken. Met het EK in aantocht zal hij nauwlettend de prestaties van zijn landgenoten volgen en hoopt hij op een succesvolle campagne voor Oranje.