×
Home Livescore

Orkun Kökcü gelooft in Turkse triomf tegen Oranje.

Orkun Kökcü gelooft in Turkse triomf tegen Oranje.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 15:16 uur

Orkun Kökcü, de talentvolle middenvelder die eerder uitkwam voor Feyenoord, heeft er alle vertrouwen in dat het Turkse nationale elftal de halve finales van het Europees Kampioenschap kan bereiken, zelfs als dat ten koste gaat van het Nederlands elftal. Kökcü, die momenteel geschorst is en daardoor de wedstrijd moet missen, gelooft sterk in de kwaliteiten van zijn landgenoten en hun potentieel om ver te komen in het toernooi.

De 20-jarige Kökcü, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, heeft in een recent interview aangegeven dat hij volledig achter zijn team staat en ervan overtuigd is dat zij in staat zijn om geschiedenis te schrijven op het EK. Ondanks zijn eigen afwezigheid op het veld, zal Kökcü vanaf de zijlijn zijn team aanmoedigen en hen steunen in hun streven naar succes.

De schorsing van Kökcü komt als een tegenslag voor zowel de speler zelf als het Turkse nationale team, maar desondanks blijft de jonge middenvelder optimistisch over de kansen van zijn ploeg. Met een sterke teamgeest en vastberadenheid om te presteren, hoopt Kökcü dat Turkije een historische prestatie kan neerzetten en de halve finales van het EK kan bereiken, zelfs als dat betekent dat ze het Nederlands elftal moeten verslaan.