×
Home Livescore

Debuut Ajax-trainer Farioli eindigt in verlies tegen PEC

Debuut Ajax-trainer Farioli eindigt in verlies tegen PEC
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 16:08 uur

Ajax heeft onder leiding van de kersverse trainer Francesco Farioli zijn eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld en helaas verloren. Op het trainingscomplex De Toekomst stonden de Amsterdammers tegenover PEC Zwolle, waarbij de wedstrijd eindigde in een 0-1 nederlaag voor Ajax. Voor Farioli betekende dit een teleurstellend debuut als hoofdcoach van de club.

De Italiaanse trainer, die onlangs werd aangesteld als opvolger van Erik ten Hag, kreeg meteen een stevige test voorgeschoteld in zijn eerste officiële wedstrijd voor Ajax. Ondanks de inzet van de spelers slaagde het team er niet in om de overwinning binnen te halen tegen een sterk spelend PEC Zwolle.

De nederlaag zal ongetwijfeld als een tegenvaller worden beschouwd door Farioli en zijn technische staf, die ongetwijfeld hadden gehoopt op een positief resultaat om het nieuwe tijdperk bij Ajax goed in te luiden. Desondanks biedt deze wedstrijd waardevolle inzichten en leermomenten voor de ploeg in aanloop naar het daadwerkelijke competitieseizoen. Ajax zal ongetwijfeld hard blijven werken om zich voor te bereiden op de uitdagingen die nog komen gaan.