×
Home Livescore

De Boer twijfelt aan speeltijd Rijkhoff bij Ajax

De Boer twijfelt aan speeltijd Rijkhoff bij Ajax
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 17:16 uur

Voormalig voetballer en analist Ronald de Boer heeft zijn twijfels geuit over het toekomstige perspectief van Julian Rijkhoff bij Ajax voor het komende seizoen. Tijdens een uitzending bij Ziggo Sport na de oefenwedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle (0-1), liet De Boer weten dat hij zich afvraagt of de jonge spits voldoende speeltijd zal krijgen. Met de aanwezigheid van Brian Brobbey en Chuba Akpom in Amsterdam, vreest De Boer dat Rijkhoff mogelijk op de achtergrond zal belanden.

Rijkhoff, die bekend staat om zijn talent en doelpunten bij de jeugdteams van Ajax, zou volgens De Boer wellicht moeite kunnen hebben om zich te onderscheiden in het eerste elftal als de concurrentie zo sterk blijft. De analist benadrukte dat het belangrijk is voor jonge spelers om regelmatig aan spelen toe te komen om zich verder te ontwikkelen en te groeien als profvoetballer.

De Boer sprak zijn zorgen uit over de situatie van Rijkhoff, maar benadrukte ook dat het uiteindelijk aan de speler zelf en de trainersstaf van Ajax is om te bepalen hoe zijn toekomst eruit zal zien. De komende periode zal cruciaal zijn voor Rijkhoff om te laten zien wat hij in zijn mars heeft en om zijn plek in het eerste elftal van Ajax te veroveren. Het is afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of Rijkhoff de kans zal krijgen om zijn talent op het hoogste niveau te tonen.