×
Home Livescore

Demiral mist kwartfinale tegen Nederland door schorsing bevestigd.

Demiral mist kwartfinale tegen Nederland door schorsing bevestigd.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 18:32 uur

Het Turkse nationale voetbalteam zal het in de kwartfinale van het EK 2020 moeten stellen zonder verdediger Merih Demiral. De Turkse voetbalbond had aanvankelijk plannen om de schorsing van twee wedstrijden aan te vechten bij het sporttribunaal CAS, maar recente ontwikkelingen hebben aan het licht gebracht dat er geen mogelijkheid is om in beroep te gaan tegen de uitsluiting van Demiral.

Demiral, een belangrijke speler in de verdediging van Turkije, zal dus definitief niet beschikbaar zijn voor de cruciale wedstrijd tegen Nederland. Zijn afwezigheid zal een flinke aderlating zijn voor het Turkse team, dat nu op zoek zal moeten naar alternatieve oplossingen om de defensie te versterken en de aanval van Oranje af te stoppen.

De supporters van het Turkse elftal zullen teleurgesteld zijn dat ze Demiral niet in actie zullen zien komen tegen Nederland. De verdediger stond bekend om zijn fysieke spel en zijn vermogen om belangrijke tackles te maken. Het gemis van Demiral zal ongetwijfeld gevoeld worden in het team, maar de overgebleven spelers zullen er alles aan doen om hem waardig te vervangen en te strijden voor een plek in de halve finale van het EK.