×
Home Livescore

Willem II verwelkomt Emilo Kehrer als nieuwe aanwinst

Willem II verwelkomt Emilo Kehrer als nieuwe aanwinst
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 19:16 uur

Willem II heeft vandaag met trots Emilo Kehrer gepresenteerd als hun nieuwste aanwinst voor het aankomende seizoen. De talentvolle Duitse voetballer maakt de overstap van Cercle Brugge naar de Nederlandse club. Kehrer heeft een contract getekend voor een periode van drie jaar, met de mogelijkheid tot verlenging voor nog een extra seizoen.

De 24-jarige verdediger wordt gezien als een veelbelovende toevoeging aan het team van Willem II. Met zijn ervaring en kwaliteiten op het veld, wordt Kehrer gezien als een speler die het team naar een hoger niveau kan tillen. De club is dan ook verheugd om hem te verwelkomen en kijkt uit naar wat hij kan bijdragen aan het succes van Willem II in het komende seizoen.

Kehrer zelf is ook enthousiast over zijn nieuwe avontuur bij Willem II. Hij is vastbesloten om zijn kwaliteiten te laten zien en een belangrijke rol te spelen in het team. De Duitser is ervan overtuigd dat hij met zijn inzet en toewijding een waardevolle aanwinst zal zijn voor de club en hoopt samen met zijn nieuwe teamgenoten successen te behalen in het aankomende seizoen.