×
Home Livescore

Spanje verslaat Duitsland in thriller en bereikt halve finale.

Spanje verslaat Duitsland in thriller en bereikt halve finale.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 20:48 uur

Spanje heeft met een adembenemende ontknoping de halve finale van het EK weten te bereiken. In een zenuwslopende wedstrijd dompelden de Spanjaarden gastland Duitsland in diepe rouw door in de absolute slotfase van de verlenging de winnende goal te maken, waardoor de eindstand 2-1 werd. De Spaanse ploeg toonde veerkracht en vastberadenheid in een duel dat tot het laatste moment spannend bleef.

De fans werden op het puntje van hun stoel gehouden terwijl beide teams gestreden hebben om een plek in de halve finale van het Europees Kampioenschap. De Duitsers leken lange tijd de overhand te hebben, maar Spanje gaf niet op en vocht zich terug in de wedstrijd. Met enkele indrukwekkende aanvallen en solide verdediging wisten de Spanjaarden uiteindelijk de overwinning veilig te stellen.

De onverwachte overwinning van Spanje op Duitsland zal nog lang worden herinnerd als een van de meest opwindende momenten van het toernooi. De Spaanse spelers en fans vierden feest na de wedstrijd, terwijl de Duitse supporters teleurgesteld achterbleven. De halve finale belooft nu een spannende strijd te worden tussen Spanje en hun volgende tegenstander, waarbij de Spaanse ploeg vastbesloten is om hun succes voort te zetten en de finale te bereiken.