×
Home Nieuws Livescore

Bergwijn twijfelgeval, Koeman heeft fitte selectie voor EK-duel

Bergwijn twijfelgeval, Koeman heeft fitte selectie voor EK-duel
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 20:56 uur

Steven Bergwijn staat op losse schroeven voor de aanstaande EK-wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Turkije. Dit nieuws werd bekendgemaakt door bondscoach Ronald Koeman tijdens de persconferentie ter voorbereiding op de halve finale. De aanvaller is een twijfelgeval vanwege een blessure, waardoor zijn deelname aan het duel onzeker is. Koeman houdt de situatie nauwlettend in de gaten en zal op basis van Bergwijn's fitheid een beslissing nemen over zijn opstelling.

Desondanks kan de bondscoach rekenen op een volledig fitte selectie voor het cruciale duel tegen Turkije. Met alle spelers in topvorm heeft Koeman de luxe om uit een breed scala aan talenten te kiezen voor zijn basisopstelling. De concurrentie binnen het team is dan ook hevig, wat de prestaties van Oranje alleen maar ten goede kan komen.

De wedstrijd tegen Turkije belooft een spannende strijd te worden, waarbij elke speler tot het uiterste zal gaan om een plek in de finale veilig te stellen. Met de steun van het Nederlandse publiek en de vastberadenheid van de spelers, is het Nederlands elftal vastbesloten om een overwinning te behalen en zo dichter bij het EK-kampioenschap te komen.