×
Home Nieuws Livescore

Ferdi Kadıoğlu gemotiveerd door schorsing Merih Demiral voor duel.

Ferdi Kadıoğlu gemotiveerd door schorsing Merih Demiral voor duel.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 21:08 uur

Ferdi Kadıoğlu, de voormalige speler van NEC, heeft onlangs benadrukt dat de veelbesproken schorsing van Merih Demiral een extra dosis motivatie toevoegt aan het Turkse nationale team. De afwezigheid van Demiral, die geschorst is voor de komende wedstrijd, heeft de spelers van Turkije aangemoedigd om nog harder te strijden op het veld. Kadıoğlu onthulde dat hij veel berichten ontvangt uit Nederland over de aanstaande 'speciale' confrontatie tegen Oranje.

Met de schorsing van Demiral in het achterhoofd, is de sfeer binnen het Turkse team doordrenkt van vastberadenheid en eenheid. Kadıoğlu, die zelf ook een belangrijke rol speelt in het nationale team, gelooft dat de afwezigheid van Demiral de spelers zal aansporen om als collectief op te treden en te vechten voor een positief resultaat tegen Nederland. De steun en aanmoediging vanuit Nederland voegen nog meer brandstof toe aan het vuur van de Turkse spelers, die vastbesloten zijn om te schitteren in deze 'speciale' wedstrijd.

De rivaliteit tussen Turkije en Nederland is altijd intens geweest, en de afwezigheid van Demiral zal ongetwijfeld een impact hebben op het spel van beide teams. Kadıoğlu erkent echter dat deze situatie de perfecte gelegenheid biedt voor andere spelers om op te staan en hun waarde te bewijzen op het internationale toneel. Met de steun van het thuispubliek en de vastberadenheid van de spelers, belooft de confrontatie tussen Turkije en Nederland een enerverende en onvoorspelbare wedstrijd te worden waarbij elke seconde telt.