×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord overweegt verkoop Pedersen aan FC Kopenhagen

Feyenoord overweegt verkoop Pedersen aan FC Kopenhagen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 22:24 uur

Feyenoord staat voor een interessante situatie nu Marcus Pedersen terugkeert van zijn huurperiode bij Sassuolo. De 23-jarige rechtsback zou echter niet lang in Rotterdam kunnen blijven, aangezien FC Kopenhagen interesse heeft getoond in zijn diensten. Dit meldt het Deense medium Tipsbladet, wat de transfergeruchten rondom Pedersen verder aanwakkert.

Pedersen, die afgelopen seizoen op huurbasis in Italië speelde, keert nu terug naar Feyenoord. De club zal echter snel moeten beslissen over zijn toekomst, aangezien FC Kopenhagen op de loer ligt. De Deense club ziet in Pedersen een waardevolle toevoeging aan hun selectie en lijkt bereid te zijn om een bod uit te brengen om de rechtsback over te nemen.

Voor Feyenoord betekent dit dat ze mogelijk snel afscheid moeten nemen van Pedersen, ondanks zijn terugkeer naar de club. De Rotterdamse club zal moeten afwegen of het de moeite waard is om de talentvolle verdediger te behouden of om hem te laten gaan naar FC Kopenhagen, waar hij mogelijk meer speeltijd kan krijgen. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de besluitvorming rondom de toekomst van Marcus Pedersen.