×
Home Nieuws Livescore

Duitse droom spat uiteen: Kroos' carrière abrupt beëindigd

Duitse droom spat uiteen: Kroos' carrière abrupt beëindigd
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 22:32 uur

Het Duitse nationale voetbalteam zag hun droom om het EK op eigen bodem te winnen op dramatische wijze vervliegen. In een zenuwslopende wedstrijd tegen Spanje, die na verlenging eindigde in een 2-1 overwinning voor de Spanjaarden, kwam er een abrupt einde aan de carrière van de ervaren middenvelder Toni Kroos. De Duitse pers wijst met een beschuldigende vinger naar de arbiter, die volgens hen een discutabele beslissing nam die mede heeft bijgedragen aan de nederlaag van Die Mannschaft.

De teleurstelling in Duitsland is groot na de uitschakeling in de kwartfinales van het EK. De verwachtingen waren hooggespannen, zeker gezien het feit dat het toernooi op Duitse bodem plaatsvond. Fans hadden gehoopt op een historische overwinning, maar zagen hun droom in rook opgaan door de sterke tegenstand van Spanje en de ongelukkige wendingen in de wedstrijd.

Toni Kroos, die bekend staat om zijn rust aan de bal en zijn strategisch inzicht, zal de pijnlijke nederlaag extra zwaar voelen. De ervaren middenvelder stond symbool voor de Duitse hoop en vastberadenheid, maar kon niet voorkomen dat zijn team voortijdig werd uitgeschakeld. Met zijn abrupte afscheid van het internationale toneel komt er een einde aan een tijdperk voor Kroos, die met gemengde gevoelens zal terugkijken op zijn laatste EK-optreden.