×
Home Nieuws Livescore

Mats Wieffer straalt van geluk na transfer naar Brighton

Mats Wieffer straalt van geluk na transfer naar Brighton
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 09:08 uur

Mats Wieffer straalt van geluk nu hij zijn transfer naar Brighton & Hove Albion heeft beklonken. De controleur verlaat Feyenoord officieel en maakt de overstap naar de Premier League. Vrijdag werd het nieuws bekendgemaakt en sindsdien is Wieffer in de wolken. Op de website van Feyenoord heeft de speler zijn keuze toegelicht, waarbij hij aangaf dat het een droom is die uitkomt om in de Engelse topcompetitie te mogen spelen.

De 24-jarige Wieffer kijkt uit naar de nieuwe uitdaging die hem te wachten staat bij Brighton & Hove Albion. Zijn tijd bij Feyenoord heeft hem gevormd tot de speler die hij nu is en daar is hij de club dankbaar voor. De kans om zijn talenten verder te ontwikkelen in de Premier League is een kans die hij met beide handen heeft aangegrepen. De supporters van Feyenoord zullen de energieke controleur ongetwijfeld gaan missen, maar gunnen hem deze stap naar het buitenland van harte.

Brighton & Hove Albion heeft met de komst van Mats Wieffer een talentvolle speler binnengehaald die bekend staat om zijn harde werk en toewijding op het veld. De club is verheugd met de aanwinst en ziet in Wieffer een waardevolle toevoeging aan het team. De Premier League biedt de Nederlandse controleur een podium om zich verder te ontwikkelen en te laten zien wat hij in huis heeft. De fans van Brighton & Hove Albion kunnen zich verheugen op de komst van deze gedreven speler die vastberaden is om te schitteren in de Engelse competitie.