×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord strikt talent Mahamud (15) van PSV voor onder-17

Feyenoord strikt talent Mahamud (15) van PSV voor onder-17
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 09:32 uur

Feyenoord heeft een veelbelovend talent aangetrokken in de vorm van Nuuradiin Mahamud. De vijftienjarige speler maakt de overstap van PSV naar Rotterdam, waar hij zich zal aansluiten bij het onder-17 team van Feyenoord. Met deze transfer hoopt Feyenoord een talentvolle toevoeging te hebben gevonden voor de jeugdopleiding, die bekend staat om het ontwikkelen van jonge spelers tot toekomstige sterren.

Mahamud wordt gezien als een speler met veel potentieel en talent. Zijn overstap naar Feyenoord biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen en zijn vaardigheden te verbeteren onder de begeleiding van de trainers en staf van de club. De keuze voor Feyenoord als nieuwe club is een belangrijke stap in de carrière van de jonge speler, die vastbesloten is om zijn dromen na te jagen en zijn talent te laten zien op het hoogste niveau.

De transfer van Mahamud naar Feyenoord onderstreept de ambitie van de club om te investeren in jong talent en de jeugdopleiding verder te versterken. Door talentvolle spelers aan te trekken en hen de juiste begeleiding te bieden, hoopt Feyenoord een vruchtbare voedingsbodem te creëren voor de ontwikkeling van toekomstige sterspelers. De komst van Mahamud naar Feyenoord onder-17 wordt dan ook met veel enthousiasme ontvangen binnen de club en onder supporters, die uitkijken naar zijn debuut in het rood-witte shirt.