×
Home Nieuws Livescore

Oranje naar kwartfinale EK: Tickets tegen woekerprijzen verkocht

Oranje naar kwartfinale EK: Tickets tegen woekerprijzen verkocht
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 09:48 uur

Na de indrukwekkende overwinning van het Nederlands elftal op Roemenië, waarmee ze zich hebben geplaatst voor de kwartfinales van het EK, is de vraag naar tickets voor de volgende wedstrijd tegen Turkije enorm gestegen. Op verschillende online platforms worden tickets aangeboden voor exorbitante prijzen, waarbij sommige stoeltjes in Berlijn maar liefst 5000 euro kosten.

De Oranje fans zijn in extase na de recente prestaties van het team en willen niets liever dan de kwartfinale live bijwonen. Echter, de hoge vraag en beperkte beschikbaarheid van tickets hebben ervoor gezorgd dat de prijzen de pan uit rijzen. Voor velen is het een dilemma: de hoge kosten betalen om hun favoriete team te zien spelen of genoegen nemen met het volgen van de wedstrijd op tv.

De KNVB heeft gereageerd op de situatie en benadrukt dat zij er alles aan zullen doen om de verkoop van tickets eerlijk te laten verlopen. Er wordt opgeroepen aan fans om alert te zijn op malafide praktijken en alleen tickets te kopen via officiële kanalen. Ondanks de hoge prijzen op de zwarte markt, blijft de steun van de fans voor Oranje onverminderd groot en wordt er reikhalzend uitgekeken naar de spannende confrontatie met Turkije in de kwartfinale van het EK.