×
Home Livescore

Rondón scoort van grote afstand, Venezuela verliest na penalties

Rondón scoort van grote afstand, Venezuela verliest na penalties
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 10:56 uur

In een spectaculaire wedstrijd tijdens de Copa América heeft José Salomón Rondón vrijdagnacht een prachtig doelpunt gescoord voor Venezuela. Met een schot van grote afstand wist hij het vrijwel lege doel van Canada te raken, tot grote vreugde van de Venezolaanse fans. Ondanks deze schitterende goal slaagden de Venezolanen er echter niet in om zich te kwalificeren voor de halve finale van het toernooi.

Na de gelijkmaker van Rondón leek Venezuela op weg naar een sensationele overwinning, maar Canada vocht terug en dwong een penaltyreeks af. Helaas voor de Zuid-Amerikanen bleek Canada uiteindelijk te sterk en trokken zij aan het langste eind. De teleurstelling was groot bij het Venezolaanse team, dat met opgeheven hoofd het veld verliet na een intense strijd.

Desondanks zal de prachtige goal van Rondón nog lang herinnerd worden als een moment van pure klasse tijdens de Copa América. De aanvaller toonde zijn kwaliteiten en liet zien waarom hij een belangrijke speler is voor Venezuela. Hoewel de droom van een halve finaleplaats vervlogen is, kunnen de fans trots zijn op het optreden van hun team en de bijdrage van Rondón aan een memorabele wedstrijd.