×
Home Livescore

Arsenal dichtbij transfer Riccardo Calafiori van Bologna

Arsenal dichtbij transfer Riccardo Calafiori van Bologna
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 11:48 uur

Het lijkt erop dat Arsenal en Bologna dicht bij een overeenkomst zijn over de transfer van de Italiaanse verdediger Riccardo Calafiori. De geruchtenmolen draait op volle toeren nu beide clubs in vergevorderde onderhandelingen zijn. De Londenaren hebben naar verluidt al persoonlijk overeenstemming bereikt met Calafiori, wat de deal een stap dichterbij brengt.

Calafiori, een veelbelovende talentvolle speler, heeft de aandacht getrokken van Arsenal vanwege zijn indrukwekkende prestaties in de Serie A. De linksback wordt gezien als een aanwinst voor het team van manager Mikel Arteta, die op zoek is naar versterkingen om de selectie te versterken voor het komende seizoen.

Hoewel de deal nog niet officieel is afgerond, lijkt het erop dat beide clubs op dezelfde golflengte zitten en dat een overgang van Calafiori naar Arsenal steeds waarschijnlijker wordt. De fans van de Gunners zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke komst van de jonge Italiaan, die naar verwachting een belangrijke rol kan spelen in de toekomst van de club.

Het is nog afwachten hoe de onderhandelingen tussen Arsenal en Bologna zullen verlopen, maar de signalen wijzen erop dat een transfer van Calafiori naar de Premier League aanstaande is. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de afronding van de deal, en het belooft een spannende tijd te worden voor zowel de clubs als de fans.