×
Home Livescore

Bergwijn fit voor Oranje na pijntjes tegen Roemenië.

Bergwijn fit voor Oranje na pijntjes tegen Roemenië.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 12:08 uur

Steven Bergwijn klaar voor actie met Oranje in cruciale wedstrijd tegen Turkije

Het Nederlands elftal kan rekenen op de inzet van Steven Bergwijn in de aanstaande confrontatie met Turkije. De aanvaller is volledig hersteld van enkele kleine pijntjes die hij opliep na de wedstrijd tegen Roemenië. Bergwijn heeft de afgelopen dagen hard gewerkt aan zijn herstel en is nu fit genoeg om zijn plek in het Oranje-team in te nemen.

Na een zorgvuldige evaluatie van zijn fysieke gesteldheid heeft de medische staf van het Nederlands elftal groen licht gegeven voor Bergwijn om deel te nemen aan de belangrijke wedstrijd tegen Turkije. De aanvaller zelf is vastberaden om zijn bijdrage te leveren en is vastbesloten om zijn beste spel te laten zien op het veld. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan Bergwijn een waardevolle toevoeging zijn voor Oranje in deze cruciale fase van de kwalificatiecampagne.

De fans van het Nederlands elftal kunnen opgelucht ademhalen nu Bergwijn fit genoeg is bevonden om te spelen. Zijn aanwezigheid op het veld kan het verschil maken in de strijd om de belangrijke punten tegen Turkije. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan Bergwijn een belangrijke rol spelen in het streven van Oranje naar succes op het internationale toneel.