×
Home Livescore

PSV rondt medische keuring Driouech succesvol af: debuut nadert

PSV rondt medische keuring Driouech succesvol af: debuut nadert
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 12:32 uur

Het Eindhovens Dagblad heeft gemeld dat PSV de medische keuring van Couhaib Driouech succesvol heeft afgerond. De jonge buitenspeler zal binnenkort zijn opwachting maken op het trainingsveld van de Eindhovenaren. De 19-jarige Driouech, die overkomt van FC Utrecht, wordt gezien als een veelbelovend talent en PSV-fans kijken reikhalzend uit naar zijn debuut in het Philips Stadion.

Met de afronding van de medische keuring komt de transfer van Driouech naar PSV steeds dichterbij. De club heeft hoge verwachtingen van de talentvolle aanvaller en hoopt dat hij snel kan wennen aan zijn nieuwe omgeving. Driouech zal onder leiding van trainer Roger Schmidt gaan werken aan zijn fitheid en tactische vaardigheden, om zo snel mogelijk van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor het team.

De komst van Couhaib Driouech naar PSV zorgt voor extra concurrentie in de selectie van de Eindhovenaren. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan hij een belangrijke rol gaan spelen in het aanvalsspel van de ploeg. Supporters van PSV hopen dan ook dat Driouech zich snel zal aanpassen en zijn kwaliteiten kan laten zien in het rood-witte shirt van de club.