×
Home Livescore

FC Barcelona kijkt naar Ten Hag voor vervanger Cancelo.

FC Barcelona kijkt naar Ten Hag voor vervanger Cancelo.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 13:08 uur

FC Barcelona heeft volgens Spaanse sportkrant Mundo Deportivo drie mogelijke vervangers geïdentificeerd voor de vertrekkende João Cancelo. De Catalanen zouden één van deze opties kunnen realiseren door contact op te nemen met Manchester United, waar Erik ten Hag momenteel aan het roer staat als hoofdtrainer.

De zoektocht naar een geschikte vervanger voor Cancelo is in volle gang bij Barcelona, aangezien de Portugese rechtsback naar verluidt op het punt staat de club te verlaten. De naam van Ten Hag's ploeg wordt genoemd als potentiële bron voor versterking, wat de speculaties rondom de transfermarkt verder aanwakkert.

Met de geruchten over een mogelijke overgang van Cancelo groeit de druk op Barcelona om snel te handelen en een passende vervanger te vinden. De connectie met Manchester United voegt een interessante wending toe aan het verhaal, aangezien de club onder leiding van Ten Hag mogelijk een sleutelrol kan spelen in de transferplannen van de Catalanen.

Het is afwachten hoe deze ontwikkelingen zich zullen ontvouwen en of Barcelona daadwerkelijk stappen zal ondernemen richting Manchester United in hun zoektocht naar een nieuwe rechtsback. De komende dagen zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de toekomst van Cancelo en de mogelijke transferactiviteiten van beide clubs.