×
Home Livescore

Van Nistelrooij vliegt naar Manchester voor United-assistent rol

Van Nistelrooij vliegt naar Manchester voor United-assistent rol
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 13:32 uur

Voormalig topspits Ruud van Nistelrooij heeft de volgende stap in zijn carrière gezet door in het vliegtuig te stappen richting Manchester, waar hij naar verluidt zijn handtekening zal zetten onder een contract als assistent-trainer bij Manchester United. Het Algemeen Dagblad meldt dat de Nederlander een overeenkomst zal tekenen voor een periode van twee jaar, waarin hij onder leiding van hoofdtrainer Erik ten Hag zijn expertise en ervaring zal inzetten om bij te dragen aan het succes van de Engelse topclub.

Van Nistelrooij, die tijdens zijn spelerscarrière grote successen behaalde bij clubs als PSV, Manchester United en Real Madrid, wordt gezien als een veelbelovende opkomende coach in het internationale voetbal. Zijn kennis van het spel en zijn schat aan ervaring op het hoogste niveau zullen ongetwijfeld van onschatbare waarde zijn voor het team van Manchester United, dat de afgelopen jaren wisselende resultaten heeft geboekt in de Premier League en de Champions League.

Met zijn aanstaande aanstelling bij Manchester United zal Van Nistelrooij niet alleen terugkeren naar de club waar hij als speler grote successen vierde, maar ook de kans krijgen om zijn stempel te drukken op een nieuwe generatie talentvolle spelers. De verwachtingen zijn hooggespannen voor de voormalige goalgetter, die nu zijn passie voor het spel zal overbrengen op de volgende generatie voetballers die het rood van Manchester United vertegenwoordigen.