×
Home Nieuws Livescore

Francesco Farioli wil snel fitte Berghuis bij Ajax

Francesco Farioli wil snel fitte Berghuis bij Ajax
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 13:48 uur

Francesco Farioli, de fysiektrainer van Ajax, heeft zijn hoop uitgesproken om Steven Berghuis spoedig weer op volle kracht te zien schitteren in het team. De ervaren speler was afwezig in de selectie van de Amsterdammers tijdens de eerste oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle (0-1) op vrijdag. Het blijkt dat Berghuis zelfs slechts 'af en toe' deelneemt aan de trainingen.

Farioli benadrukt het belang van een volledig fitte Berghuis voor het succes van Ajax in het komende seizoen. De fysiektrainer werkt nauw samen met de aanvaller om ervoor te zorgen dat hij snel weer op honderd procent wedstrijdniveau kan komen. Berghuis wordt gezien als een cruciale speler in het team en zijn afwezigheid wordt zeker opgemerkt.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld hopen dat Berghuis spoedig weer op het veld te bewonderen is en zijn kwaliteiten kan tonen. De aanvaller, die deze zomer overkwam van Feyenoord, wordt gezien als een belangrijke aanwinst voor de ploeg van trainer Erik ten Hag. Het is nu aan Farioli en het medische team van Ajax om ervoor te zorgen dat Berghuis snel weer fit en klaar voor actie is.