×
Home Livescore

AS Monaco in gesprek voor transfer Mikautadze, akkoord onzeker.

AS Monaco in gesprek voor transfer Mikautadze, akkoord onzeker.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 14:48 uur

AS Monaco staat op het punt om de aanvaller Georges Mikautadze binnen te halen, zo heeft clubpresident Thiago Scuro bevestigd in een recent interview met Get French Football News. De Franse club is momenteel in vergevorderde gesprekken met de speler, maar er is nog geen definitief akkoord bereikt. Mikautadze, die momenteel speelt voor FC Lorient, wordt gezien als een veelbelovend talent en Monaco hoopt hem aan hun selectie toe te voegen om hun aanval te versterken.

De onderhandelingen tussen AS Monaco en Mikautadze bevinden zich in een cruciale fase, waarbij beide partijen proberen tot overeenstemming te komen over de voorwaarden van een mogelijke transfer. De 21-jarige Georgische spits heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Lorient en wordt nu gezien als een potentiƫle aanwinst voor de Ligue 1-club.

Hoewel er nog geen definitief akkoord is bereikt, lijkt het erop dat AS Monaco vastbesloten is om Mikautadze naar het Stade Louis II te halen. De club heeft eerder laten zien dat ze bereid zijn te investeren in jong talent en de aanvaller zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van trainer Niko Kovac. Fans van AS Monaco zullen ongetwijfeld uitkijken naar de mogelijke komst van Mikautadze en hopen dat de deal snel rondkomt.