×
Home Livescore

Priske: "Feyenoord moet juiste identiteit tonen tegen FC Dordrecht"

Priske:
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 15:08 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft duidelijk gemaakt wat hij verwacht van zijn team tijdens de aankomende oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht. De Deense coach benadrukt het belang van het spelen met de juiste identiteit tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In een interview met Feyenoord ONE deelde Priske zijn visie op hoe zijn ploeg zich moet presenteren op het veld.

Priske, die onlangs werd aangesteld als hoofdtrainer van Feyenoord, staat bekend om zijn heldere communicatie en directe aanpak. Hij benadrukt dat het tonen van de juiste identiteit in de oefenwedstrijden cruciaal is voor het creëren van een sterke teamgeest en het ontwikkelen van een winnende mentaliteit. De coach is vastbesloten om zijn spelers te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Met de confrontatie tegen FC Dordrecht in het vooruitzicht, zal Priske zijn spelers ongetwijfeld aansporen om met passie en vastberadenheid te spelen. Hij gelooft dat deze oefenwedstrijden een uitstekende gelegenheid bieden om tactische concepten te testen en spelers de kans te geven om zich te bewijzen. Priske is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het team en een winnende mentaliteit te cultiveren binnen de club.

De supporters van Feyenoord kijken reikhalzend uit naar de eerste officiële wedstrijd onder leiding van Brian Priske. Met zijn heldere visie en doelgerichte aanpak belooft de Deense coach een nieuw tijdperk van succes en strijdvaardigheid voor de Rotterdamse club. De oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht zal een eerste test zijn voor Priske en zijn spelers om te laten zien dat zij klaar zijn om te schitteren in het komende seizoen.