×
Home Nieuws Livescore

Toni Kroos bedankt fans na laatste wedstrijd voor Duitsland

Toni Kroos bedankt fans na laatste wedstrijd voor Duitsland
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 15:48 uur

Duitse voetballegende Toni Kroos heeft op social media zijn waardering geuit naar de fans van Die Mannschaft. De ervaren middenvelder, die onlangs aankondigde te stoppen met professioneel voetbal, speelde zijn laatste wedstrijd voor Duitsland in de teleurstellende kwartfinale tegen Spanje.

Met een emotionele boodschap op Instagram bedankte Kroos de supporters voor hun onvoorwaardelijke steun gedurende zijn carrière bij het nationale team. De 31-jarige spelmaker, die bekend staat om zijn precisiepassing en leiderschap op het veld, liet weten dat hij trots was om het Duitse shirt te hebben gedragen en herinneringen te hebben gemaakt die hij voor altijd zal koesteren.

Hoewel de uitschakeling tegen Spanje een bitter einde betekende voor Kroos en zijn teamgenoten, kijkt de voetbalwereld terug op een indrukwekkende loopbaan van de middenvelder. Met talloze prijzen en successen op zowel club- als internationaal niveau zal Kroos de geschiedenis ingaan als een van de grootste Duitse voetballers aller tijden.