×
Home Livescore

Babel pleit voor basisplek Bergwijn bij Oranje

Babel pleit voor basisplek Bergwijn bij Oranje
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 16:32 uur

Oranje-icoon Ryan Babel pleit voor een vaste basisplaats voor Steven Bergwijn in het Nederlands elftal. Na de indrukwekkende prestatie van de Ajacied tegen Roemenië is Babel ervan overtuigd dat Bergwijn een waardevolle toevoeging is voor het team. De oud-international is van mening dat Bergwijn meer speeltijd verdient en zijn kwaliteiten verder kunnen bijdragen aan het succes van Oranje.

Bergwijn, die momenteel speelt voor Ajax, liet tijdens de wedstrijd tegen Roemenië zien over veel potentie te beschikken. Zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid maakten indruk op zowel fans als medespelers. Babel benadrukt dat het belangrijk is om jong talent zoals Bergwijn te koesteren en de kans te geven om zich te ontwikkelen op het hoogste niveau.

De discussie over de speeltijd van Bergwijn bij Oranje is actueel en roept verschillende reacties op binnen de voetbalwereld. Terwijl sommigen pleiten voor een geleidelijke integratie van de jonge speler, zijn anderen het eens met Babel en vinden dat Bergwijn een vaste waarde moet worden in het nationale team. Het is aan bondscoach Frank de Boer om een weloverwogen beslissing te nemen over de rol van Bergwijn binnen Oranje en hoe hij het beste kan bijdragen aan de toekomstige successen van het team.