×
Home Livescore

Calvin Stengs bevestigt interesse SS Lazio, nog niet concreet.

Calvin Stengs bevestigt interesse SS Lazio, nog niet concreet.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 21:56 uur

Jonge Nederlandse voetballer Calvin Stengs heeft onthuld dat het Italiaanse SS Lazio interesse heeft getoond in zijn diensten. De talentvolle spelmaker, momenteel actief bij Feyenoord, heeft bevestigd dat de belangstelling vanuit Italië aanwezig is. Echter, Stengs benadrukt dat de interesse van SS Lazio nog niet tot concrete stappen heeft geleid.

De 22-jarige Stengs, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs. SS Lazio, gevestigd in de Italiaanse hoofdstad Rome, lijkt nu serieus geïnteresseerd te zijn in het aantrekken van de jonge Nederlander.

Hoewel de interesse van SS Lazio nog in een verkennende fase lijkt te verkeren, zal Stengs ongetwijfeld gecharmeerd zijn door de mogelijkheid om zijn carrière in de Serie A voort te zetten. De spelmaker heeft laten doorschemeren dat hij open staat voor een mogelijke transfer naar het buitenland, maar benadrukt tegelijkertijd dat zijn focus momenteel ligt bij Feyenoord en het leveren van goede prestaties voor de Rotterdamse club.