×
Home Livescore

Go Ahead Eagles kiest Paul Simonis als nieuwe trainer

Go Ahead Eagles kiest Paul Simonis als nieuwe trainer
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 22:08 uur

Go Ahead Eagles heeft de zoektocht naar een nieuwe trainer succesvol afgerond. De club uit Deventer heeft besloten om in zee te gaan met Paul Simonis, zo heeft De Stentor gemeld. Simonis, op dit moment werkzaam als assistent-trainer bij SC Heerenveen, zal de leiding op zich nemen bij de Eagles. Met zijn ervaring en kennis van het Nederlandse voetbal hoopt Go Ahead Eagles onder leiding van Simonis successen te behalen in het komende seizoen.

Paul Simonis staat bekend om zijn gedrevenheid en tactisch inzicht, eigenschappen die van pas zullen komen bij het coachen van het team van Go Ahead Eagles. De Deventenaren hebben vertrouwen in de kwaliteiten van Simonis en zien in hem de juiste persoon om de club naar een hoger niveau te tillen. Met zijn achtergrond als assistent-trainer bij SC Heerenveen heeft Simonis al de nodige ervaring opgedaan in de Eredivisie, wat hem goed van pas zal komen bij zijn nieuwe uitdaging.

De aanstelling van Paul Simonis als hoofdtrainer van Go Ahead Eagles markeert een nieuw hoofdstuk voor de club. Na een zorgvuldige selectieprocedure is de keuze op Simonis gevallen vanwege zijn visie op het spel en zijn vermogen om spelers te motiveren. De supporters van Go Ahead Eagles kijken reikhalzend uit naar de samenwerking met Simonis en hopen op een succesvolle periode onder zijn leiding. Met de start van het nieuwe seizoen in het vooruitzicht, is de club vol vertrouwen dat Simonis de juiste man is om Go Ahead Eagles naar mooie resultaten te leiden.