×
Home Livescore

Turkije mist Demiral tegen Oranje, El Ahmadi sceptisch

Turkije mist Demiral tegen Oranje, El Ahmadi sceptisch
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 22:48 uur

Het Nederlands elftal zal het zaterdag opnemen tegen Turkije zonder de aanwezigheid van Merih Demiral, die niet beschikbaar zal zijn voor de wedstrijd. De afwezigheid van de Turkse verdediger roept echter de vraag op hoe groot het gemis daadwerkelijk zal zijn. Karim El Ahmadi, middenvelder van Al Ahli en ervaren rot in het vak, uit zijn twijfels over de impact van Demiral's afwezigheid. De 26-jarige verdediger heeft tot dusver nog niet kunnen schitteren tijdens dit EK, wat de discussie over zijn waarde voor het Turkse elftal verder aanwakkert.

Demiral, die normaal gesproken een belangrijke schakel is in de defensie van Turkije, zal dus niet in actie komen tegen Oranje. Dit biedt mogelijk kansen voor andere spelers om zich te bewijzen en op te staan in deze cruciale wedstrijd. El Ahmadi benadrukt echter dat het gemis van Demiral niet per se een zwakte hoeft te betekenen voor Turkije, aangezien het team wellicht in staat is om zich aan te passen en met een alternatieve strategie te komen.

Met de wedstrijd tussen Nederland en Turkije in het vooruitzicht, zal de afwezigheid van Demiral ongetwijfeld een gespreksonderwerp zijn in de aanloop naar het duel. De vraag blijft echter of zijn vervanger(s) in staat zullen zijn om de leemte op te vullen en het Nederlands elftal effectief te bestrijden. De spanning stijgt en de verwachtingen zijn hooggespannen voor wat een boeiende confrontatie belooft te worden tussen deze twee voetbalnaties.