×
Home Livescore

Janse maakt indruk bij Ajax in oefenwedstrijd tegen PEC

Janse maakt indruk bij Ajax in oefenwedstrijd tegen PEC
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 23:00 uur

Een nieuwe ster is opgestaan bij Ajax tijdens de oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle afgelopen vrijdag. Dies Janse, een veelbelovende achttienjarige verdediger, liet zien wat hij in huis heeft en maakte indruk op zowel fans als kenners. Met zijn sterke optreden heeft Janse zijn visitekaartje afgegeven en bewezen dat hij een talent is om in de gaten te houden.

Ajax heeft met Janse een waardevolle troef in handen, aangezien de club hem bestempeld heeft als 'niet te koop'. Dit betekent dat de Amsterdammers vastbesloten zijn om het talent van Janse te behouden en hem verder te ontwikkelen binnen de club. De jonge verdediger lijkt klaar te zijn om door te breken en een belangrijke rol te spelen in de toekomst van Ajax.

Voetbal International meldt dat Janse al geruime tijd wordt gezien als een groot talent binnen de club. Zijn optreden tegen PEC Zwolle heeft deze reputatie alleen maar versterkt en heeft ervoor gezorgd dat de verwachtingen rondom hem hooggespannen zijn. Met zijn vastberadenheid, technische vaardigheden en tactisch inzicht lijkt Janse klaar te zijn voor het grote werk en kan hij een belangrijke aanwinst worden voor het eerste elftal van Ajax.